Celt Oy

Teollinen puurakentaja

Celt on olemassa, jotta ihmiset voivat asua viihtyisässä ja terveellisessä kodissa. Jotta asuntojen rakentaminen on tehokasta. Jotta rakentaminen ja asuminen kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä. Jotta asuntoon sijoittaminen on turvallista ja kannattavaa.

Siksi tarjoamme kattavan suunnittelupalvelun rakennusprojekteille. Siksi rakennamme massiivipuusta. Siksi valmistamme tuotteemme teollisesti sisätiloissa. Siksi teemme jatkuvaa tuote- ja palvelukehitystä. Siksi kuuntelemme asiakkaitamme.

Asuntoja täytyy valmistaa teollisesti kuin autoja, kännyköitä tai vaatteita. Massiivipuulevy mahdollistaa sen – ja samalla designille uusia ulottuvuuksia. Modulaarinen rakentaminen, tietomallinnus ja tuotantorobotiikka ovat tätä päivää.

MASSIIVIPUUELEMENTIT TUOVAT RAKENTAMISEEN JA ASUMISEEN LUKEMATTOMIA UUSIA MAHDOLLISUUKSIA.

Celtin Plug & Live -konseptilla tuotetaan asuntoja kannattavuusohjatusti. Plug & Live yhdistää 3D-suunnittelun, massiivipuiset Celt Rakennuselementit sekä asennuspalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme vaivattoman rakennushankkeen ja ekologisen rakennustekniikan kiinteällä hinnalla sekä takuutoimitusajalla. Tämä kaikki on saatavilla tänään.

Vuonna 2020 massiivipuuelementteihin perustuvat asuinrakennukset ovat arkipäivää myös kaikkialla Pohjolassa, kuten jo nyt Keski-Euroopassa. Niissä asuvat ihmiset ovat terveempiä ja onnellisempia. Massiivipuurakennukset ovat muita pitkäikäisempiä, niiden rakentaminen on kannattavampaa ja niiden jälleenmyyntiarvo on korkeampi. Celt on silloin Pohjois-Euroopan suurin massiivipuurakenteisten rakennuselementtien valmistaja.

Rakennamme teollisesti valmiita asuntoja

Arvot takaavat laadun

Meidän mielestä hyvään rakentamiseen liittyvät ekologisuus, pitkäikäisyys, laadukas arkkitehtuuri, turvalliset rakenteet, pitävät toimitusajat ja kiinteä hinta. Asumisen laatua edustavat sisäilman terveellisyys, huoltovapaus, käyttötarkoitukseen toiveiden mukaan suunnitellut tilat ja kodikkuus. Näiden arvojen toteuttaminen onnistuu Celt Plug&Live -palvelua hyödyntämällä ja CELT Rakennuselementtejä käyttämällä.

Celtin tekninen suunnitteluosaaminen, erikoissuunnittelijoiden sekä urakoitsijoiden yhteistyöverkosto Suomessa, kansainvälinen toimittajaverkosto ja vuosien rakennuselementtien valmistus- ja asennuskokemus ovat hyödynnettävissä asiakkaidemme projekteissa. Kehitämme toimintaamme ja teollista massiivipuurakentamista jatkuvasti. Joka päivä haluamme ansaita asemamme massiivipuurakentamisen edelläkävijänä. Olemme ylpeitä omasta suorituksestamme, kun asiakkaamme on tyytyväinen.

Ota yhteyttä

Haemme osaajia. Tämä on tilaisuutesi.

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT