CLT talot

Yksinkertaista talonrakentamista massiivipuusta

Celt toimittaa yksilölliset CLT-talopaketit haluttuun valmiusasteeseen saakka asennettuna. CLT-omakotitalo toteutetaan yleensä Celt Suurelementeistä, jotka ovat rakenteeltaan joko pelkkää massiivipuuta hirsirakenteen tapaan (Solid Suurelementit) tai lisäeristettyjä elementtejä (Eristetyt Suurelementit), joissa CLT-rungon ulkopuolella on eristys, koolaus sekä ulkoverhous. Ikkunat ja ovet on kiinnitetty valmiiksi CLT-runkoisiin suurelementteihin joten talo saadaan nopeasti säältä suojaan työmaalla.

Celt CLT talotoimitus nopeuttaa rakentamista työmaalla kun kaikki näkyviin jäävät CLT-pinnat on valmiiksi käsitelty lopulliselle pinnalle ja asennusreitit ja -paikat esimerkiksi valaisimille, katkaisijoille ja ilmastointiputkille on valmiiksi tehty elementteihin.

CLT levystä voi toteuttaa myös kiintokalusteita ja sänkyjä.

CLT mahdollistaa minimalistiset ja korkealaatuiset listattomat ja karmittomat ratkaisut.

Kuultokäsitellyt CLT-pinnat tuovat terveellisen, rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin kotiin.

Leveät ikkuna-ulokkeet ja kiinteät istuintasot on madollista totetuttaa yksinkertaisesti CLT:stä. 

Kartoitus

Kun teillä on tontti niin ota yhteyttä ja kerro suunnitelmista. Voit lähettää myös valmiit suunnitelmat tai luonnostelmat suoraan tarjouslaskentaan. Saat tietoa massiivipuurakentamisesta ja sovimme tarjousesittelyn, jossa käymme Celt CLT talopaketin tarjoussisällön läpi.

Tarjousesittely ja sopimus

Esittelemme tarjouksen tapaamisella ja muokkaamme toimitussisällön vastaamaan tarpeitanne. Saatte kiinteän hinnan Celt -talopakettitoimituksesta jossa on selkeä toimituskokonaisuus. Sopimus tehdään kirjallisesti ja maksuerätaulukko muodostetaan projektin valmiusasteen mukaan.

Suunnittelu ja tuotanto

Suunnitteluprosessi käynnistyy yhteisellä tapaamisella jossa tehdään projektiaikataulu ja käydään läpi projektin vaiheet yksityiskohtaisesti. Rakenne- ja elementtisuunnitelmat toteutetaan pääpiirustusten sekä LVIS-suunnitelmien mukaan ja kohteesta tehdään 3D-malli joka havainnollistaa yksityiskohdat. Elementit valmistetaan mittatilaustyönä sovittuun valmiusasteeseen Valkeakosken tuotantotiloissa.

Asennus ja luovutus

Asennus toteutetaan ennalta sovittuna päivänä asennussuunnitelman mukaisesti. CLT-talopaketin asennus kestää yleensä 2-3 päivää jonka jälkeen toimitus viimeistellään luovusta varten valmiiksi. Kun toimitus on valmis, pidetään luovutuskatselmus ja allekirjoitetaan luovutuspöytäkirja.

Umpinaiset CLT portaat sinkityllä rungolla

Avonaiset CLT portaat seinä- / kattokiinnityksellä

CLT avoportaat mustalla teräsrungolla ja pinnakaiteilla

Kierreportaat joissa kantavana runkona CLT askelmat. Kaide taivutettua koivuvaneria

Nauti terveellisestä sisäilmasta ja puun modernista ulkomuodosta

Celt -talopaketin toimituslaajuudet

Valitse sinulle sopiva CLT-talon toimituslaajuus. Kaikissa vaihtoehdoissa näkyviin jäävät CLT-pinnat ovat käyttövalmiita. Räätälöimme myös yksilöllisesti sinulle sopivan toimituslaajuuden. Meiltä saat elementtien lisäksi rakennesuunnittelun, perustussuunnittelun sekä LVI- ja sähkösuunnittelun. Celtin CLT-talopaketteihin sisältyy rakennuslupakuvat.

Elementtitoimitus asennettuna

Toimitus alkaa valmiin perustuksen päältä. Kun toimitus luovutetaan, Celt Rakennuselementit on asennettu paikoilleen ja suojattu väliaikaisilla suojapeitteillä. Toimitus ei sisällä kantavia kattorakenteita vaan päättyy yläpohjalevyyn. Näkyviin jäävät CLT-pinnat ovat käyttövalmiita.  Solid -rakenteessa ulkopinta on valmiiksi myös käsitelty.

Säältä suojaan asennettuna

Toimitus alkaa valmiin perustuksen päältä. Kun toimitus luovutetaan, Celt Rakennuselementit on asennettu paikoilleen ja ulkopuoli on koolauspinnalla (Eristetyt suurelementit) tai Solid -rakenteella valmiiksi käsiteltynä. Kattorakenteet on asennettuna aluskatteelle tai alushuovalle saakka. Rakennus on säältä suojassa.

Ulkoa valmiiksi asennettuna

Toimitus alkaa valmiin perustuksen päältä. Kun toimitus luovutetaan, Celt Rakennuselementit, ikkunat ja ovet sekä kattorakenteet sisältäen lopullisen vesikatteen on asennettu paikoilleen. Vesipellit, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet on asennettuna ja sopimuksen mukaan myös terassit on valmiiksi asennettu. Talo on ulkoa täysin valmiina.