Kokemuksia

Meille on ensisijaisen tärkeää tuottaa hyviä asiakaskokemuksia. Uskomme, että tyytyväinen asiakas on yrityksemme parasta markkinointia. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme rakennusprojektissa Celtin toimitus olisi ”paras palikka”. Tällä sivulla julkaistaan kolmannen osapuolen toteuttamia, puolueettomia asiakastarinoita.

”Yhteistyöhön oli kaikista helpointa lähteä juuri Celt Oy:n kanssa”

Celt Oy on yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja asentaa massiivipuisia rakennuselementtejä. Talotoimittaja Woodmood Oy, jonka suunnittelemat ja rakentamat asunnot ovat nimensä mukaisesti puurakenteisia, on Celt Oy:n tyytyväinen yhteistyökumppani.

– Celt toimitti meille seinäelementit ja sisäkattoelementit, toinen Woodmood Oy:n omistajista, myynnistä ja projektinhallinnasta vastaava Jyri Helenius, kertoo.

Woodmood Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia rakentamisen ratkaisuja ja henkilökohtaista palvelua rakennushankkeen kaikissa vaiheissa. Kokonaisuuden toimivuuden ja laadun varmistamisen kannalta hyvien yhteistyökumppaneiden ja yhteistyön merkitys on ratkaisevaa.

– Celtin kanssa toteutettu projekti opetti meille hyvin paljon. Nyt tiedämme, mitkä asiat meidän pitää seuraavalla kerralla ottaa paremmin huomioon, Helenius toteaa.

Hyvä valmiusaste ja toimiva palvelukokonaisuus

– Ennen tätä kyseistä projektia perehdyimme eri CLT-tekniikan osaaviin toimijoihin Suomessa. Etsimme toimijaa, jolla on valmiuksia palvella meidänlaistamme kuluttajarakentajaa, Helenius sanoo.

CLT-massiivipuulevytekniikka on edistyksellinen puurakentamisen tekniikka, jota voi hyödyntää kaikissa rakennuksen rakenteissa väliseinistä parvekkeisiin. Celt Oy lupaa elementtiensä ja tekniikkansa olevan muun muassa millintarkka, rakenne- ja paloturvallinen sekä ekologinen ja trendikäs.

– Celtin fyysisen tuotteen ympärille rakennettu palvelukokonaisuus vaikutti lupaavalta, ja tuotteen valmiusaste oli muita parempi. Yhteistyöhön oli kaikista helpointa lähteä juuri Celtin kanssa, Helenius kertoo.

Toimitus sujui hyvin ja sovitussa ajassa

Helenius on tyytyväinen Celtin kanssa tehtyyn yhteistyöhön. Celt on varma toimija, jonka kanssa työ tehtiin oikein ja sovitussa ajassa. Helenius kiittää Celt Oy:tä erityisesti varsinaisen toimituksen onnistumisesta.

– Varsinainen toimitus sujui hyvin ja ajallaan. Elementit asennettiin sovitussa ajassa. Pääsimme heti jatkamaan omia töitämme, joten kaikki meni hyvin, Helenius kiittää.