Kontakta Oss

Fyll i kontaktformuläret och berätta om ditt projekt. Du kan även bifoga ritningar i formuläret. Om du har flera bilagor ber vi att du skickar dem med e-post. Du kan även nå oss på telefon eller med e-post.


  Jag vill få nyhetsbrev (endast på finska)

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Celt Oy

  VAT-number: FI28171119

  Production, sales, administration:
  Hepolamminkatu 53
  33720 Tampere
  Finland

   

  Contact information:

  Sales:
  sales@celt.fi
  +358452214599

  Customer service:
  celt@celt.fi

  E-invoicing
  E-invoice address: 003728171119
  E-invoice operator: OpusCapita Solutions Oy (E204503)
  EDI: 003728171119

  Paper invoices:
  Celt Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
  PL 34023
  00021 LASKUTUS

  Vår personal

  Våra e-postadresser har formatet förnamn.efternamn(a)celt.fi.

  Försäljningsavdelningen

  Markus Katainen

  045 221 4599

  Ledningen, Produktion

  Timo Isotalus

  044 519 7653

  Planering

  Jorma Katainen

  040 965 9445

  CELT OY – INDUSTRIELL BYGGARE

  Celt finns för att människor ska kunna bo i bekväma och hälsosamma bostäder. Celts syfte är att uppnå effektivt bostadsbyggande. Celt har som mål att byggande och boende ska förorena miljön i så liten grad som möjligt. Celt ser till att en investering i en bostad är säker och lönsam.

  Därför tillhandahåller vi omfattande planeringstjänster för byggprojekt. Det är också därför som vi bygger i solitt massivt trä. Därför tillverkar vi våra produkter industriellt, inomhus. Därför engagerar vi oss i att kontinuerligt utveckla produkter och tjänster. Därför lyssnar vi på våra kunder.

  Bostäder bör tillverkas industriellt, på samma sätt som bilar, mobiltelefoner och kläder. Med massivt träskivor är detta möjligt och det skapar även nya planeringsmöjligheter. Numera är modulärt byggande, BIM och produktionsrobotar en del av byggnadsproduktionen.

  År 2025 kommer bostadshus i massivt trä att vara vanliga överallt i Norden, på samma sätt som de redan är det i Centraleuropa. De boende är friskare och gladare. Byggnader i massivt trä håller längre, är mer lönsamma att bygga och har ett högre återförsäljningsvärde än andra byggnader. Celt kommer att bli den största tillverkaren av byggelement i massivt trä i Nordeuropa.

  MED ELEMENT I MASSIVT TRÄ FÅS ORÄKNELIGA NYA MÖJLIGHETER INOM BYGGANDE OCH BOENDE

  Celts Plug & Live-koncept producerar bostäder på kostnadseffektiv basis. I Plug & Live kombineras 3D design, Celt Byggelement och installationstjänster. Vi ger våra kunder ett problemfritt byggnadsprojekt och en miljövänlig byggteknik, till ett fast pris och inom garanterad leveranstid. Allt detta är tillgängligt nu. Vi bygger färdigställda lägenheter industriellt.

  Vi söker talanger. Detta är en möjlighet för dig.

  VÄRDENA GARANTERAR KVALITETEN

  Vi anser att bra byggande inbegriper ett miljövänligt tänkande, långlivade byggnader, högklassig arkitektur, säkra konstruktioner, pålitliga leveranstider och fasta priser. Boendekvalitet betyder hälsosamt inomhusklimat, underhållsfritt boende och utrymmen som är designade enligt önskemål, för sitt ändamål och för att vara trivsamma. Dessa värden kan förverkligas med Celts Plug & Live-tjänst och genom att använda Celt Byggelement.

  Celts tekniska planeringsexpertis, vårt nätverk med specialiserade planerare och entreprenörer i Finland, vårt internationella leverantörsnätverk och åratals erfarenhet inom tillverkning och installation av byggelement är tillgängliga för våra kunders projekt. Vi utvecklar vår verksamhet och det industriella byggandet i massivt trä kontinuerligt. Vi vill förtjäna vår ställning som pionjärer inom byggande i massivt trä, varje dag. Vi är stolta över vår prestation när våra kunder är nöjda.