Vuolas

VUOLAS on luontomatkailuun tarkoitettu majoitustuote, joka yhdistää korkeatasoisen hotellimajoituksen intiimiin luontokokemukseen. VUOLAS-malliston tuotteet valmistetaan sarjatuotantona Celt Oy:n tehtaalla.

Yhdeksän majoitushuoneistomallia soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin ja olosuhteisiin. Mökkeilyn, hotellin ja luontoyöpymisen parhaat puolet yhdistyvät käyttäjälle Vuolaksen huoneistossa yksityisyyden säilyttäen. Vuolas mahdollistaa ylellisen majoituspalvelun tarjoamisen ja majoituskapasiteetin asteittaisen kasvattamisen luontomatkailukohteessa. Yksittäishotellihuoneiden avulla voidaan myös hyödyntää maisemaympäristöjä monipuolisesti.

Vuolas -elämysmajoitukset valmistetaan täysin käyttövalmiiksi. Kaikissa malleissa runkorakenteet ovat CLT:tä eli ristiinlaminoitua massiivipuulevyä.

Tutustu konseptiin: https://vuolas.villas

VUOLAS XXL – Kiilopää Villas

Hankkeessa toteutettiin neljän huvilan kokonaisuus Kiilopäälle Inariin. Tilaajana olivat majoitusyhtiöt, jotka markkinoivat majoitusta nimellä Kiilopää Villas. Celt toteutti hankkeen kahdeksalla valmismoduulilla ja esivalmistetuilla katos- ja terassirakenteilla. Ensimmäiset huvilat olivat käyttövalmiina neljäntenä päivänä asennuksen aloituksesta.

Projektin yhteydessä kehitettiin luontomatkailumajoituksen hankinta- ja asennusmenetelmiä. Kehityshanke toteutettiin osana Ympäristöministeriön Kasvua ja kehitystä puusta -hanketta.

Hankkeen yhteydessä toteutettiin opas, joka auttaa majoitus- ja matkailuyrittäjää sekä sijoittajaa arvioimaan oman majoitushankkeen toteuttamiskelpoisuutta ja suunnittelemaan hanketta.

Voit ladata maksuttoman oppaan tästä:

Opas majoitusyrittäjälle

Tai tilaa maksuton opas lähettämällä sähköpostia: celt@celt.fi