Työpaikat

Celt Oy valmistaa Kangasalla käyttövalmiita massiivipuisia tilaelementtejä luontomatkailuun ja loma-asumiseen. Asiakkaitamme ovat matkailuoperaattorit ja -sijoittajat. Tuotannossamme on suurelementtien ja tilaelementtien valmistuslinjat, joilla työskentelee tällä hetkellä n. 15 työntekijää ja aliurakoitsijoita. Celt Oy:n valmistamilla tuotteilla on positiivinen ja pitkäkestoinen vaikutus ympäristölle, ihmisten terveydelle ja kestävälle kehitykselle. Olemme tukevasti mukana massiivipuurakentamisen ja matkailun maailmanlaajuisessa kasvuilmiössä.

www.celt.fi

www.vuolas.villas

TILAELEMENTTIEN VALMISTAJIA, KANGASALA

Etsimme talotehtaalle Tampereelle tilaelementtien valmistajia. Tilaelementit ovat sisä- ja ulkopuolelta valmiita asuntomoduuleita, jotka liitetään työmaalla toisiinsa. Etsimme nyt rakennuselementtien valmistajia. erityisesti moduulien valmistukseen. Tilaelementit valmistetaan kokonaan sisätiloissa tuotantoprosessin mukaisesti työvaihe kerrallaan.

Työtehtäviä ovat esimerkiksi elementtirunkojen pystytys, katto- ja alapohjarakenteiden asennus sekä ikkunoiden ja ovien asennus. Lisäksi tilaelementtivalmistuksessa tehdään kaikki sisustustyöt, kuten paneeleiden, lauteiden, kiintokalusteiden, lattioiden, väliovien ja listoitusten asennukset.

Olet etsimämme työntekijä, jos osaat valmiiksi joitain mainittuja työtehtäviä ja sinulla on halua oppia tilaelementtirakentamisen ammattilaiseksi. Edellytämme, että sinulla on kokemusta rakentamisesta ja osaat käyttää tavanomaisia rakennustyökaluja. Perehdytämme tuotantoprosessiin ja annamme koulutuksen työtehtäviin sekä käytettäviin erikoistyökaluihin.

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen timo.isotalus@celt.fi

RAKENNESUUNNITTELIJA, KANGASALA

Työtehtäviisi kuuluu loma-asuntojen rakenne- ja elementtisuunnittelu. Muita työtehtäviä ovat tuotantokuvien tuottaminen, ja elementtituotteiden jatkuva kehittäminen. Työtehtävässä on eduksi myös osaaminen LVI- ja sähkösuunnittelusta. Suunnittelijamme osallistuvat suunnittelu, tuotanto- ja asennusprosessien kehittämiseen. Suunnittelutyökalu on Vertex. Kaikki tekninen suunnittelu tehdään 3D-suunnitteluna.

Odotamme hakijalta rakennusalan korkeakoulututkintoa, kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja 3D-suunnittelusta. Vertexin käyttökokemus on eduksi, tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englanninkielen taito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Lähetä avoin hakemus jorma.katainen@celt.fi tai soita: 0409659445