Työpaikat

Massiivipuulevyrakentamisen nopea lisääntyminen luo koko ajan uusia töitä ja mahdollisuuksia yrityksessämme. Vuonna 2018 etsimme vielä kymmeniä uusia työntekijöitä valmistamaan terveellisiä ja viihtyisiä asuntoja asiakkaillemme. Celt Oy:n valmistamilla tuotteilla on positiivinen ja pitkäkestoinen vaikutus ympäristölle, asumisen terveydelle ja kestävälle kehitykselle. Olemme osaa massiivipuurakentamisen maailmanlaajuista kasvuilmiötä.

ELEMENTTIVALMISTAJA, 4 AVOINTA PAIKKAA

Elementtivalmistaja valmistaa Celt Rakennuselementtejä, joita ovat Celt Suurelementit ja Celt Moduulit. Celt Suurelementtien valmistukseen kuuluu mm. CLT-levyjen työstöä, hiontaa, pintakäsittelyä sekä eristeiden, koolausten, ulkoverhousten sekä ikkunoiden ja ovien asennusta nykyaikaisilla asennusmenetelmillä. Celt Moduulit kootaan suurelementeistä ja valmistetaan käyttövalmiiksi asunnoiksi tehtaassa. Celt Moduulien työvaiheita ovat esimerkiksi LVI-, sähkö-, lattia-, kattorakenne- ja kiintokalusteasennukset sekä vedeneristys- ja laatoitustyöt.


Haemme nyt ammattitaitoisia elementtivalmistajia. Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai kokemusta rakentamisesta ja rakennuselementtien valmistamisesta. Kokemus kirvesmies-, laatoitus-, maalaus- ja sisustustöistä on hakijalle eduksi. Koulutamme tuotannon erityisosaamista vaativiin tehtäviin. Työssä menestyy reippaalla asenteella ja oppimishalukkuudella.

Hae nyt töihin mielenkiintoiselle ja kasvavalle teollisuudenalalle. Hakemukset: celt@celt.fi. Olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan.

RAKENNESUUNNITTELIJA, VALKEAKOSKI

Työtehtäviisi kuuluu omakoti-, rivi- ja luhtitalojen rakenne- ja elementtisuunnittelu. Muita työtehtäviä ovat tuotantokuvien tuottaminen, ja elementtituotteiden jatkuva kehittäminen. Työtehtävässä on eduksi myös osaaminen LVI- ja sähkösuunnittelusta. Suunnittelijamme osallistuvat suunnittelu, tuotanto- ja asennusprosessien kehittämiseen. Suunnittelutyökalu on Vertex. Kaikki tekninen suunnittelu tehdään 3D-suunnitteluna.

Odotamme hakijalta rakennusalan korkeakoulututkintoa, kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja 3D-suunnittelusta. Vertexin käyttökokemus on eduksi, tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englanninkielen taito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Hakemukset: celt@celt.fi