Työpaikat

Celt Oy valmistaa Tampereella käyttövalmiita massiivipuisia tilaelementtejä luontomatkailuun ja loma-asumiseen. Asiakkaitamme ovat matkailuoperaattorit ja -sijoittajat. Tuotannossamme on suurelementtien ja tilaelementtien valmistuslinjat, joilla työskentelee tällä hetkellä n. 15 työntekijää ja aliurakoitsijoita. Celt Oy:n valmistamilla tuotteilla on positiivinen ja pitkäkestoinen vaikutus ympäristölle, ihmisten terveydelle ja kestävälle kehitykselle. Olemme tukevasti mukana massiivipuurakentamisen ja matkailun maailmanlaajuisessa kasvuilmiössä.

www.celt.fi

www.vuolas.villas

TUOTANNON TYÖNJOHTAJA, TAMPERE

Haemme tuotannon työnjohtajaa Celt Oy:n Tampereen tehtaalle

Tuotannon työnjohtajana vastaat tuotannon työn organisoinnista, tuloksista ja kehittämisestä. Olet tuotannon työntekijöiden esimies ja johdat päivittäistä työn tekemistä yhdessä kokeneiden tiiminvetäjien kanssa. Vastaat toimitusvarmuuden lisäksi henkilöstön työturvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Työhön kuuluu olennaisena osana jatkuva tuote-, menetelmä- ja prosessikehitys yhdessä tuotannon tekijöiden, suunnittelun, myynnin ja yrityksen johdon kanssa. Työnjohtajana luot työntekijöille edellytykset onnistua työssään joka päivä.

Perehdytysjakson aikana tutustut henkilöstöömme ja perehdyt tuotannon prosessiin, toimintaperiaatteisiin sekä työvaiheisiin. Osaamistasi ylläpidetään ja kehitetään tarpeen mukaan myös lisäkoulutuksella.

Odotamme hakijalta aiempaa työnjohto- ja/tai esimieskokemusta sekä soveltuvaa työkokemusta. Kokemus voi olla rakennusteollisuudesta, taloteollisuudesta tai muulta teollisuuden- / palvelutuotannon toimialalta. Soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava sekä työkokemus tilaelementtivalmistuksesta ja käytännön rakentamisesta ovat hakijalle eduksi.

Etsimme työkaveriksi järjestelmällistä, reipasta, reilua ja kannustavaa työnjohtajaa. Tarjoamme merkityksellisen työn monitaitoisessa työyhteisössä innostavien tuotteiden ja nykyaikaisen rakennustekniikan parissa. Työsuhde on vakituinen ja töitä tehdään säännöllisinä työaikoina siisteissä sisätiloissa Tampereen Hervannassa.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 20.1. mennessä: timo.isotalus@celt.fi. Lisätiedot: 0445197653. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja voimme tehdä rekrytointipäätöksen ennen hakuajan päättymistä.

TILAELEMENTTIEN VALMISTAJA, TAMPERE

Etsimme talotehtaalle Tampereelle tilaelementtien valmistajia. Tilaelementit ovat sisä- ja ulkopuolelta valmiita asuntomoduuleja, jotka liitetään työmaalla toisiinsa. Etsimme nyt rakennuselementtien valmistajia:

  • Rakennuselementtien esivalmistukseen
  • Kokoonpanoon ja runkorakennetöihin
  • Sisäpintojen asennuksiin

Työtehtäviä ovat esimerkiksi suurelementtien pintakäsittely ja eristys, rakennusmateriaalien leikkaus, elementtiasennus, talotekniikan (LVISA) asennustyöt, kattotyöt, ikkunoiden ja ovien asennus, ulkoverhouksen asennus, väliseinien asennus, vedeneristys ja laatoitus, lattia- lista- ja kalusteasennukset jne.

Käytännössä tuotannon työtehtävät kattavat siis kaikki asuntorakentamisen työvaiheet. Tilaelementit valmistetaan kokonaan sisätiloissa tuotantoprosessin mukaisesti työvaihe kerrallaan.

Olet etsimämme työntekijä, jos osaat valmiiksi joitain mainittuja työtehtäviä ja sinulla on halua oppia tilaelementtirakentamisen ammattilaiseksi. Edellytämme, että sinulla on kokemusta rakentamisesta ja osaat käyttää tavanomaisia rakennustyökaluja. Perehdytämme tuotantoprosessiin ja annamme koulutuksen työtehtäviin sekä käytettäviin erikoistyökaluihin.

Soita ja hae meille töihin! Puh: 0445197653 celt@celt.fi

ELEMENTTIASENTAJIA, ETELÄ-SUOMI

 

Haemme elementtiasentajia tai valmista asennusporukkaa Etelä-Suomen alueelle. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaalla, Hämeessä sekä Uudellamaalla. Elementtiasentaja toimii osana asennustiimiä, joka vastaa Celt Rakennuselementtien pystytyksistä ja viimeistelytöistä työmailla. Elementtiasentajan työtehtävä sisältää suurelementtien, moduulien, kattorakenteiden sekä muiden täydentävien rakenteiden asennustöitä sekä viimeistelytöitä. Asennus- ja rakennustöitä voi olla myös Celtin Valkeakosken tehtaalla. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön. Tarvittaessa yrityksen työauto on käytettävissä. Asennustöiden Tmi-urakointi on myös mahdollinen yhteistyötapa.

Lähetä hakemus celt@celt.fi tai soita: 0445197653

RAKENNESUUNNITTELIJA, TAMPERE

Työtehtäviisi kuuluu omakoti-, rivi- ja luhtitalojen rakenne- ja elementtisuunnittelu. Muita työtehtäviä ovat tuotantokuvien tuottaminen, ja elementtituotteiden jatkuva kehittäminen. Työtehtävässä on eduksi myös osaaminen LVI- ja sähkösuunnittelusta. Suunnittelijamme osallistuvat suunnittelu, tuotanto- ja asennusprosessien kehittämiseen. Suunnittelutyökalu on Vertex. Kaikki tekninen suunnittelu tehdään 3D-suunnitteluna.

Odotamme hakijalta rakennusalan korkeakoulututkintoa, kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja 3D-suunnittelusta. Vertexin käyttökokemus on eduksi, tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englanninkielen taito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Lähetä hakemus jorma.katainen@celt.fi tai soita: 0409659445