Työpaikat

Haemme työntekijöitä kasvavaan joukkoomme teollisen massiivipuurakentamisen etulinjaan. Täältä löydät tällä hetkellä avoinna olevat paikat, mutta voit hakea avoimesti myös muihin tehtäviin mikäli koet, että sinulla olisi annettavaa Celtille. Meillä jokainen tekee päivittäin töitä asiakastyytyväisyyden eteen yrittäen parhaansa. Kehitämme toimintaamme joka päivä innovatiivisessa ja innostavassa ilmapiirissä.

Tule mukaan modernin puurakentamisen menestystarinaan

RAKENNESUUNNITTELIJA, VALKEAKOSKI

Työtehtäviisi kuuluu omakoti-, rivi- ja luhtitalojen rakenne- ja elementtisuunnittelu. Muita työtehtäviä ovat tuotantokuvien tuottaminen, ja elementtituotteiden jatkuva kehittäminen. Työtehtävässä on eduksi myös osaaminen LVI- ja sähkösuunnittelusta. Suunnittelijamme osallistuvat suunnittelu, tuotanto- ja asennusprosessien kehittämiseen. Suunnittelutyökalu on Vertex. Kaikki tekninen suunnittelu tehdään 3D-suunnitteluna.

Odotamme hakijalta rakennusalan korkeakoulututkintoa, kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja 3D-suunnittelusta. Vertexin käyttökokemus on eduksi, tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englanninkielen taito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Hakemukset: celt@celt.fi

ELEMENTTIVALMISTAJIA, VALKEAKOSKI

Elementtivalmistaja valmistaa Celt Rakennuselementtejä. Celt Suurelementtien valmistukseen kuuluu mm. CLT-levyjen työstöä, hiontaa, pintakäsittelyä sekä eristeiden, koolausten, ulkoverhousten sekä ikkunoiden asennusta nykyaikaisilla asennusmenetelmillä. Celt Moduulit kootaan suurelementeistä ja valmistetaan pyyhekoukkuja myöten käyttövalmiiksi tehtaassa. Odotamme hakijalta hyvää asennetta, sekä kokemusta puurakentamisesta.

Palkkaamme seuraavat elementtivalmistajat 1/2018.

Hakemukset: celt@celt.fi