Työpaikat

Haemme työntekijöitä kasvavaan joukkoomme teollisen massiivipuurakentamisen etulinjaan. Täältä löydät tällä hetkellä avoinna olevat paikat, mutta voit hakea avoimesti myös muihin tehtäviin mikäli koet, että sinulla olisi annettavaa Celtille. Meillä jokainen tekee päivittäin töitä asiakastyytyväisyyden eteen yrittäen parhaansa. Kehitämme toimintaamme joka päivä innovatiivisessa ja innostavassa ilmapiirissä.

Tule mukaan modernin puurakentamisen menestystarinaan

RAKENNESUUNNITTELIJA, VALKEAKOSKI

Työtehtäviisi kuuluu omakoti-, rivi- ja luhtitalojen rakenne- ja elementtisuunnittelu. Muita työtehtäviä ovat tuotantokuvien tuottaminen, ja elementtituotteiden jatkuva kehittäminen. Työtehtävässä on eduksi myös osaaminen LVI- ja sähkösuunnittelusta. Suunnittelijamme osallistuvat suunnittelu, tuotanto- ja asennusprosessien kehittämiseen. Suunnittelutyökalu on Vertex. Kaikki tekninen suunnittelu tehdään 3D-suunnitteluna.

Odotamme hakijalta rakennusalan korkeakoulututkintoa, kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja 3D-suunnittelusta. Vertexin käyttökokemus on eduksi, tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englanninkielen taito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Hakemukset: msa@sam-int.com

MYYNTIEDUSTAJA, VANTAA

Tehtävänkuvaus:

Myyntiedustajana vastaat Celt Oy:lle tuleviin tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin, jotka koskevat yksityisasiakkaiden rakennusprojekteja.

Massiivipuulevyrakentaminen, erityisesti CLT-rakentaminen, lisääntyy nopeasti ja siitä ollaan kiinnostuneita myös omakotitalorakentamisessa, joten Celtille tulee yhteydenottoja runsaasti. Kartoitat asiakkaiden tarpeita, tapaat heitä myyntitoimistoillamme, heidän kotonaan tai rakennuspaikoilla ja esittelet massiivipuulevyrakentamisen mahdollisuuksia. Myyntiedustajana lasket tarjoukset nykyaikaisella laskentatyökalulla. Työ edellyttää yhteydenpitoa Celtin suunnittelijoiden kanssa. Työskentelet Vantaan toimipisteestä käsin ja käyt säännöllisesti Valkeakosken tehtaalla myynnin yhteisissä tapaamisissa. Voit tuoda asiakkaasi vierailulle myös tehtaalle.

Tarjoamme sinulle:

 • Paljon kuumia liidejä
 • Vakituisen työsuhteen CLT-rakentamisen edelläkävijäyrityksessä
 • Mielenkiintoiset ja modernit rakentamisen ratkaisut myytäväksesi
 • Innovatiivisen, vakavaraisen ja suomalaisen yksityisyrityksen työnantajaksesi
 • CLT-tuote- ja palvelusalkun, jolle on paljon kysyntää markkinassa ja joka vastaa nykyaikaisen kodinostajan arvomaailmaa
 • Alan parhaan koulutuksen CLT-tuotteiden myyntiin
 • Tehokkaat myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat
 • Motivoivan ja taatusti kilpailukykyisen palkkausmallin
 • Kannustavat ja kokeneet kollegat, joiden tavoitteena on sinun onnistuminen

Hakemukset: tiia.willman@empore.fi

 

Yleistä:

Myyntiedustajana sinulle on eduksi, mikäli sinulla on taustaa puurakentamisesta, rakennustyömailta tai jopa CLT-rakentamisesta. Olet ehkä aiemmin rakentanut itsellesi talon, tehnyt projektimyyntiä tai myynyt rakentamisen tuotteita tai palveluita.  Kaikesta aktiivisesta myyntikokemuksesta on hyötyä. Merkittävin menestystekijä on asiakasta arvostava ja oppimishaluinen asenne. Myyt yksityisasiakkaille suuria unelmia. Siinä onnistuaksesi sinulla on vakuuttava ja luottamusta herättävä ote ihmisten kanssa. Osaat myös kertoa massiivipuulevyrakentamisesta asiakkaille innostavalla tavalla. Suuren asiakasmäärän vuoksi myyntityö edellyttää hyvää työtehtävien priorisointikykyä. Yritys tarjoaa markkinoiden kattavimman massiivipuulevyrakentamisen ja -myynnin koulutuksen. Myynnin tavoitteena on aina löytää kaikille osapuolille kannattava ratkaisu. Edellytyksenä siihen on asiakkaan todellisen tarpeen ja tahtotilan löytäminen sekä omien tuotteiden ja toiminnan yhteensovittaminen asiakastarpeeseen. Tarjouslaskennan toistuvuus ja pitkät myyntiprosessit ovat työn arkipäivää, joten huolellisesta ja sinnikkäästä työotteesta on paljon hyötyä.

 

Odotamme sinulta:

 • Asiakasta arvostavaa ja oppimishaluista asennetta myyntityöhön, aiempi kokemus aktiivisen myynnin parista on hyödyllinen
 • Kokemusta ja hyvää ymmärrystä rakentamisesta, erityisesti puurakentamisen kokemus on eduksi
 • Aitoa kiinnostusta ja innostuneisuutta CLT-rakentamisen mahdollisuuksia kohtaan
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja aktiivista otetta asiakastyössä
 • Sujuvia ICT-taitoja ja huolellisuutta
 • Kykyä johtaa omaa työtä

AMMATTIASIAKASMYYJÄ, VANTAA

Tehtävänkuvaus:

Ammattiasiakasmyyjän tehtävänä on myydä Celt Rakennuselementtejä ammattiasiakkaille, kuten rakennuttajille, rakennusliikkeille, julkisen sektorin asiakkaille ja arkkitehdeille.

Käsiteltävät asiakaskontaktit saat pääosin Celtille tulleista yhteydenotoista sekä yhdessä sovituista muista potentiaalisista kontakteista. Tapaat rakennusliikkeiden ja rakennuttajien päättäjiä kentällä, esittelet massiivipuurakentamisen mahdollisuuksia julkisen sektorin ja suunnittelutoimistojen edustajille. Perehtymällä ymmärrät asiakkaan ansaintalogiikan ja projektin luonteen. Viet asiakasprojekteja tarvittaessa aktiivisesti eteenpäin luomalla kokonaisratkaisuja yhteistyössä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Tyypillisesti myytävät projektit ovat moduuleilla toteutettavia asuntokokonaisuuksia, joissa ammattiasiakasmyyjän on kyettävä tukemaan asiakasta koko hankkeen toteutuksen suunnittelussa. Lasket tarjoukset nykyaikaisella laskentatyökalulla. Työ edellyttää aktiivista yhteydenpitoa Celtin suunnittelijoiden ja tehtaan tuotannon kanssa. Työskentelet Vantaan toimipisteestä käsin, mutta käyt säännöllisesti Valkeakosken tehtaalla asiakkaidesi kanssa sekä myynnin yhteisissä tapaamisissa.

Tarjoamme sinulle:

 • Tuoreita ja mielenkiintoisia kysynnästä tulleita hankkeita
 • Vakituisen työsuhteen CLT-rakentamisen edelläkävijäyrityksessä
 • Mielenkiintoiset ja modernit rakentamisen ratkaisut myytäväksesi
 • Innovatiivisen, vakavaraisen ja suomalaisen yksityisyrityksen työnantajaksesi
 • Hyvämaineisen tuotesalkun, jolle on paljon kysyntää markkinassa
 • Alan parhaan koulutuksen CLT-tuotteiden myyntiin
 • Tehokkaat myyntityökalut ja -ohjelmistot sekä modernit työtilat
 • Mahdollisuuden luoda ja kehittää tuotteita ja palveluita
  Motivoivan kiinteän pohjapalkan ja taatusti kilpailukykyisen bonusmallin
 • Kannustavat ja kokeneet kollegat, joiden tavoitteena on sinun onnistuminen

Hakemukset: tiia.willman@empore.fi

 

Yleistä:

Työtehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä isompien rakennushankkeiden toteutusprosessista. Tarvittava tekninen ymmärrys voi olla peräisin joko koulutustaustasta, työkokemuksesta rakennustyömaalla (esim. projektinjohto tai työnjohto) tai rakennusalan ammattiasiakasmyynnistä.  Sinulla on selkeä käsitys rakennushankkeiden työvaiheista ja keskustelet asiakkaiden kanssa sujuvasti rakentamisesta.  Olet aidosti kiinnostunut massiivipuurakentamisen mahdollisuuksista ja haluat olla mukana viemässä rakennusalaa uudelle aikakaudelle.  Yritys tarjoaa markkinoiden kattavimman massiivipuulevyrakentamisen ja -myynnin koulutuksen, mikäli rakennustekniikka ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Aiempi kokemus BtoB-myynnistä on suureksi eduksi. Myynnin tavoitteena on aina löytää kaikille osapuolille kannattava ratkaisu. Edellytyksenä siihen on asiakkaan todellisen tarpeen ja tahtotilan löytäminen sekä omien tuotteiden ja toiminnan yhteensovittaminen asiakastarpeeseen. Tarjouslaskennan toistuvuus ja pitkät myyntiprosessit ovat työn arkipäivää, joten huolellisesta ja sinnikkäästä työotteesta on paljon hyötyä.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta rakennuttamisesta tai rakennusalan ammattiasiakasmyynnistä
 • Aitoa kiinnostusta ja innostuneisuutta massiivipuulevyrakentamisen mahdollisuuksia kohtaan
 • Hyvää teknistä tietopohjaa ja ymmärrystä rakennushankkeiden toteutusprosessista
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja aktiivista otetta asiakastyössä
 • Sujuvia IT-taitoja ja hyvää tarjouslaskennan osaamista
 • Kykyä johtaa omaa työtä

ELEMENTTIVALMISTAJIA, VALKEAKOSKI

Elementtivalmistaja valmistaa Celt Rakennuselementtejä. Celt Suurelementtien valmistukseen kuuluu mm. CLT-levyjen työstöä, hiontaa, pintakäsittelyä sekä eristeiden, koolausten, ulkoverhousten sekä ikkunoiden asennusta nykyaikaisilla asennusmenetelmillä. Celt Moduulit kootaan suurelementeistä ja valmistetaan pyyhekoukkuja myöten käyttövalmiiksi tehtaassa. Odotamme hakijalta hyvää asennetta, sekä kokemusta puurakentamisesta.

Palkkaamme seuraavat elementtivalmistajat 1/2018.

Hakemukset: celt@celt.fi