Työpaikat

Massiivipuulevyrakentamisen nopea lisääntyminen luo koko ajan uusia töitä ja mahdollisuuksia yrityksessämme. Palkkaamme kuluvan vuoden aikana useita uusia työntekijöitä valmistamaan terveellisiä ja viihtyisiä asuntoja asiakkaillemme. Celt Oy:n valmistamilla tuotteilla on positiivinen ja pitkäkestoinen vaikutus ympäristölle, asumisen terveydelle ja kestävälle kehitykselle. Olemme osaa massiivipuurakentamisen maailmanlaajuista kasvuilmiötä.

TILAELEMENTTIEN VALMISTAJA, TAMPERE

Etsimme talotehtaalle Tampereelle tilaelementtien valmistajia. Tilaelementit ovat sisä- ja ulkopuolelta valmiita asuntomoduuleja, jotka liitetään työmaalla toisiinsa. Etsimme nyt rakennuselementtien valmistajia:

  • Rakennuselementtien esivalmistukseen
  • Kokoonpanoon ja runkorakennetöihin
  • Sisäpintojen asennuksiin

Työtehtäviä ovat esimerkiksi suurelementtien pintakäsittely ja eristys, rakennusmateriaalien leikkaus, elementtiasennus, talotekniikan (LVISA) asennustyöt, kattotyöt, ikkunoiden ja ovien asennus, ulkoverhouksen asennus, väliseinien asennus, vedeneristys ja laatoitus, lattia- lista- ja kalusteasennukset jne.

Käytännössä tuotannon työtehtävät kattavat siis kaikki asuntorakentamisen työvaiheet. Tilaelementit valmistetaan kokonaan sisätiloissa tuotantoprosessin mukaisesti työvaihe kerrallaan.

Olet etsimämme työntekijä, jos osaat valmiiksi joitain mainittuja työtehtäviä ja sinulla on halua oppia tilaelementtirakentamisen ammattilaiseksi. Edellytämme, että sinulla on kokemusta rakentamisesta ja osaat käyttää tavanomaisia rakennustyökaluja. Perehdytämme tuotantoprosessiin ja annamme koulutuksen työtehtäviin sekä käytettäviin erikoistyökaluihin.

Soita ja hae meille töihin! Puh: 0445197653 celt@celt.fi

ELEMENTTIASENTAJIA, ETELÄ-SUOMI

 

Haemme elementtiasentajia tai valmista asennusporukkaa Etelä-Suomen alueelle. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaalla, Hämeessä sekä Uudellamaalla. Elementtiasentaja toimii osana asennustiimiä, joka vastaa Celt Rakennuselementtien pystytyksistä ja viimeistelytöistä työmailla. Elementtiasentajan työtehtävä sisältää suurelementtien, moduulien, kattorakenteiden sekä muiden täydentävien rakenteiden asennustöitä sekä viimeistelytöitä. Asennus- ja rakennustöitä voi olla myös Celtin Valkeakosken tehtaalla. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön. Tarvittaessa yrityksen työauto on käytettävissä. Asennustöiden Tmi-urakointi on myös mahdollinen yhteistyötapa.

Lähetä hakemus celt@celt.fi tai soita: 0445197653

RAKENNESUUNNITTELIJA, TAMPERE

Työtehtäviisi kuuluu omakoti-, rivi- ja luhtitalojen rakenne- ja elementtisuunnittelu. Muita työtehtäviä ovat tuotantokuvien tuottaminen, ja elementtituotteiden jatkuva kehittäminen. Työtehtävässä on eduksi myös osaaminen LVI- ja sähkösuunnittelusta. Suunnittelijamme osallistuvat suunnittelu, tuotanto- ja asennusprosessien kehittämiseen. Suunnittelutyökalu on Vertex. Kaikki tekninen suunnittelu tehdään 3D-suunnitteluna.

Odotamme hakijalta rakennusalan korkeakoulututkintoa, kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja 3D-suunnittelusta. Vertexin käyttökokemus on eduksi, tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englanninkielen taito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Lähetä hakemus jorma.katainen@celt.fi tai soita: 0409659445