Työpaikat

Massiivipuulevyrakentamisen nopea lisääntyminen luo koko ajan uusia töitä ja mahdollisuuksia yrityksessämme. Palkkaamme vielä vuoden 2018 aikana monia uusia työntekijöitä valmistamaan terveellisiä ja viihtyisiä asuntoja asiakkaillemme. Celt Oy:n valmistamilla tuotteilla on positiivinen ja pitkäkestoinen vaikutus ympäristölle, asumisen terveydelle ja kestävälle kehitykselle. Olemme osaa massiivipuurakentamisen maailmanlaajuista kasvuilmiötä.

TILAELEMENTTIEN VALMISTAJA, VALKEAKOSKI

Tilaelementtien rakentaja valmistaa Celt Moduuleita Valkeakosken tehtaalla. Valmistukseen kuuluu massiivipuurunkoisten elementtien kokoamista sekä ulko- ja sisäkirvesmiehen töitä, kuten ulkoverhouksen, ikkunoiden ja ovien asennusta, maalausta, laatoitusta, kalusteasennuksia sekä lattia- ja listoitustöitä osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Celt Moduulit toimitetaan työmaalle täysin valmiina.

Haemme nyt ammattitaitoisia tilaelementtien valmistajia. Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai kokemusta rakentamisesta. Kokemus kirvesmies-, laatoitus-, maalaus- ja sisustustöistä on hakijalle eduksi. Koulutamme tuotannon erityisosaamista vaativiin tehtäviin. Työssä menestyy reippaalla asenteella ja oppimishalukkuudella. Myös esim. timpuriparien tai asennusporukoiden alihankintatyö sopii.

Hae nyt töihin mielenkiintoiselle ja kasvavalle teollisuudenalalle! Hakemukset: celt@celt.fi.

RAKENNESUUNNITTELIJA, VALKEAKOSKI

Työtehtäviisi kuuluu omakoti-, rivi- ja luhtitalojen rakenne- ja elementtisuunnittelu. Muita työtehtäviä ovat tuotantokuvien tuottaminen, ja elementtituotteiden jatkuva kehittäminen. Työtehtävässä on eduksi myös osaaminen LVI- ja sähkösuunnittelusta. Suunnittelijamme osallistuvat suunnittelu, tuotanto- ja asennusprosessien kehittämiseen. Suunnittelutyökalu on Vertex. Kaikki tekninen suunnittelu tehdään 3D-suunnitteluna.

Odotamme hakijalta rakennusalan korkeakoulututkintoa, kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja 3D-suunnittelusta. Vertexin käyttökokemus on eduksi, tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englanninkielen taito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Hakemukset: celt@celt.fi