Työpaikat

Massiivipuulevyrakentamisen nopea lisääntyminen luo koko ajan uusia töitä ja mahdollisuuksia yrityksessämme. Palkkaamme kuluvan vuoden aikana useita uusia työntekijöitä valmistamaan terveellisiä ja viihtyisiä asuntoja asiakkaillemme. Celt Oy:n valmistamilla tuotteilla on positiivinen ja pitkäkestoinen vaikutus ympäristölle, asumisen terveydelle ja kestävälle kehitykselle. Olemme osaa massiivipuurakentamisen maailmanlaajuista kasvuilmiötä.

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ, VALKEAKOSKI

Haemme Tuotantopäällikköä vastaamaan Valkeakosken tehtaan tuotannosta. Tuotantopäällikkö on avaintekijänä luomassa teollisen asuntovalmistuksen tulevaisuutta ja kehittämässä tehtaan moduulilinjastoa.

Tuotantopäällikkö johtaa Celtin Valkeakosken tehtaan tuotantoa. Päivittäinen työ on valmistustyön johtamista ja suunnittelua sekä tuotantoprosessien kehittämistä. Apuna tuotannon käytännön johtamisessa on työnjohtaja. Tuotantopäällikkö on tuotannon työntekijöiden esimies. Työhön kuuluu olennaisena osana jatkuva tuote-, menetelmä-, ja prosessikehitys yhdessä tuotannon ja suunnittelun kanssa. Tuotantopäällikkö osallistuu tehtaan investointien suunnitteluun ja toimeenpanoon. Osaamista ylläpidetään ja uutta opitaan myös yrityksen ulkopuolisilla kursseilla ja koulutuksilla.

Odotamme hakijalta aiempaa työnjohto- ja/tai esimieskokemusta elementti- / talotuotannosta sekä teollisuuden prosessien ymmärrystä. Työkokemus tilaelementtivalmistuksesta sekä linjatuotannon suunnittelusta tai toteutuksesta on eduksi. Tuotantopäällikkö luo työnjohtajalle ja elementtivalmistajille edellytykset onnistua ja kehittyä työssä menetelmien kehittyessä ja tuotantokapasiteetin kasvaessa. Odotamme hakijalta aktiivista toimeenpanokykyä sekä tiimipelaajan kykyä toimia yhteisiin tavoitteisiin sitoutunutta työyhteisöä.

Tule meille töihin. Tarjoamme merkityksellisen työn innostavien ihmisten ja tuotteiden parissa.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen celt@celt.fi. Lisätietoja työtehtävästä saat soittamalla Timolle: 0445197653

TILAELEMENTTIEN VALMISTAJA, VALKEAKOSKI

Tilaelementtien valmistaja valmistaa Celt Moduuleita Valkeakosken tehtaalla. Valmistukseen kuuluu massiivipuurunkoisten elementtien kokoamista sekä ulko- ja sisäkirvesmiehen töitä, kuten ulkoverhouksen, ikkunoiden ja ovien asennusta, maalausta, laatoitusta, kalusteasennuksia sekä lattia- ja listoitustöitä osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Celt Moduulit toimitetaan työmaalle täysin valmiina.

Haemme nyt ammattitaitoisia rakennusmiehiä /-naisia tilaelementtien valmistajiksi Valkeakosken tehtaalle. Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai kokemusta rakentamisesta. Kokemus kirvesmies-, laatoitus-, maalaus- ja sisustustöistä on hakijalle eduksi. Koulutamme tuotannon erityisosaamista vaativiin tehtäviin. Työssä menestyy reippaalla asenteella ja oppimishalukkuudella. Myös esim. timpuriparien tai asennusporukoiden alihankintatyö sopii.

Hae nyt töihin mielenkiintoiselle ja kasvavalle teollisuudenalalle! Puh: 040 637 4985, Hakemukset: tuotanto@celt.fi

ELEMENTTIASENTAJIA, ETELÄ-SUOMI

Haemme elementtiasentajia tai valmista asennusporukkaa Etelä-Suomen alueelle. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaalla, Hämeessä sekä Uudellamaalla. Elementtiasentaja toimii osana asennustiimiä, joka vastaa Celt Rakennuselementtien pystytyksistä ja viimeistelytöistä työmailla. Elementtiasentajan työtehtävä sisältää suurelementtien, moduulien, kattorakenteiden sekä muiden täydentävien rakenteiden asennustöitä sekä viimeistelytöitä. Asennus- ja rakennustöitä voi olla myös Celtin Valkeakosken tehtaalla. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön. Tarvittaessa yrityksen työauto on käytettävissä. Asennustöiden Tmi-urakointi on myös mahdollinen yhteistyötapa.

Lähetä hakemus celt@celt.fi tai soita: 0445197653

RAKENNESUUNNITTELIJA, VALKEAKOSKI

Työtehtäviisi kuuluu omakoti-, rivi- ja luhtitalojen rakenne- ja elementtisuunnittelu. Muita työtehtäviä ovat tuotantokuvien tuottaminen, ja elementtituotteiden jatkuva kehittäminen. Työtehtävässä on eduksi myös osaaminen LVI- ja sähkösuunnittelusta. Suunnittelijamme osallistuvat suunnittelu, tuotanto- ja asennusprosessien kehittämiseen. Suunnittelutyökalu on Vertex. Kaikki tekninen suunnittelu tehdään 3D-suunnitteluna.

Odotamme hakijalta rakennusalan korkeakoulututkintoa, kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja 3D-suunnittelusta. Vertexin käyttökokemus on eduksi, tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englanninkielen taito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Lähetä hakemus jorma.katainen@celt.fi tai soita: 0409659445