Työpaikat

Massiivipuulevyrakentamisen nopea lisääntyminen luo koko ajan uusia töitä ja mahdollisuuksia yrityksessämme. Vuonna 2018 etsimme vielä kymmeniä uusia työntekijöitä valmistamaan terveellisiä ja viihtyisiä asuntoja asiakkaillemme. Celt Oy:n valmistamilla tuotteilla on positiivinen ja pitkäkestoinen vaikutus ympäristölle, asumisen terveydelle ja kestävälle kehitykselle. Olemme osaa massiivipuurakentamisen maailmanlaajuista kasvuilmiötä.

ELEMENTTIVALMISTAJA, VALKEAKOSKI

Elementtivalmistaja valmistaa Celt Rakennuselementtejä, joita ovat Celt Suurelementit ja Celt Moduulit. Celt Suurelementtien valmistukseen kuuluu mm. CLT-levyjen työstöä, hiontaa, pintakäsittelyä sekä eristeiden, koolausten, ulkoverhousten sekä ikkunoiden ja ovien asennusta nykyaikaisilla asennusmenetelmillä. Celt Moduulit kootaan suurelementeistä ja valmistetaan käyttövalmiiksi asunnoiksi tehtaassa. Celt Moduulien työvaiheita ovat esimerkiksi LVI-, sähkö-, lattia-, kattorakenne- ja kiintokalusteasennukset sekä vedeneristys- ja laatoitustyöt.

Haemme nyt ammattitaitoisia elementtivalmistajia. Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai kokemusta rakentamisesta ja rakennuselementtien valmistamisesta. Kokemus kirvesmies-, laatoitus-, maalaus- ja sisustustöistä on hakijalle eduksi. Koulutamme tuotannon erityisosaamista vaativiin tehtäviin. Työssä menestyy reippaalla asenteella ja oppimishalukkuudella.

Hae nyt töihin mielenkiintoiselle ja kasvavalle teollisuudenalalle. Hakemukset: celt@celt.fi. Olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan.

RAKENNESUUNNITTELIJA, VALKEAKOSKI

Työtehtäviisi kuuluu omakoti-, rivi- ja luhtitalojen rakenne- ja elementtisuunnittelu. Muita työtehtäviä ovat tuotantokuvien tuottaminen, ja elementtituotteiden jatkuva kehittäminen. Työtehtävässä on eduksi myös osaaminen LVI- ja sähkösuunnittelusta. Suunnittelijamme osallistuvat suunnittelu, tuotanto- ja asennusprosessien kehittämiseen. Suunnittelutyökalu on Vertex. Kaikki tekninen suunnittelu tehdään 3D-suunnitteluna.

Odotamme hakijalta rakennusalan korkeakoulututkintoa, kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja 3D-suunnittelusta. Vertexin käyttökokemus on eduksi, tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englanninkielen taito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Hakemukset: celt@celt.fi