Työpaikat

Massiivipuulevyrakentamisen nopea lisääntyminen luo koko ajan uusia töitä ja mahdollisuuksia yrityksessämme. Palkkaamme kuluvan vuoden aikana useita uusia työntekijöitä valmistamaan terveellisiä ja viihtyisiä asuntoja asiakkaillemme. Celt Oy:n valmistamilla tuotteilla on positiivinen ja pitkäkestoinen vaikutus ympäristölle, asumisen terveydelle ja kestävälle kehitykselle. Olemme osaa massiivipuurakentamisen maailmanlaajuista kasvuilmiötä.

TUOTANNON TYÖNJOHTAJA

Haemme työnjohtajaa Valkekosken tuotantoon. Tuotannon työnjohtajan vastuulla on tuotannon päivittäinen johtaminen. Keskeisimmät työntetävät ovat valmistustyön suunnittelu, työvaiheiden ohjaaminen ja koulutus sekä työvaiheiden valvonta ja tarkastukset.  Työhön kuuluu tuote-, menetelmä- ja prosessikehitystä yhdessä tuotantojohtajan, suunnittelijoiden sekä tuotannon työntekijöiden kanssa.

Perehdytysjakson aikana koulutamme työnjohtajan tämänhetkiseen tuotantoprosessiin, toimintaperiaatteisiin sekä työvaiheisiin. Osaamista ylläpidetään ja uutta opitaan myös yrityksen ulkopuolisilla kursseilla, seminaareilla ja koulutuksilla.

Odotamme hakijalta aiempaa työnjohto- ja/tai esimieskokemusta sekä talonrakennusosaamista. Alan korkeakoulututkinto tai vastaava on eduksi.

Lähetä hakemus celt@celt.fi. Lisätiedot työtehtävästä puh: 041 516 1976

 

ASENNUSTYÖNJOHTAJA

Etsimme asennustyönjohtajaa Etelä-Suomen alueelle. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaalla sekä Uudellamaalla. Asennustyönjohtaja vastaa Celt Rakennuselementtien asennuksista sekä projektien luovutuksista asiakkaille. Työtehtävä sisältää logistiikan ja asennuksen suunnittelua, urakkaneuvotteluja, yhteistyöverkoston kehittämistä, asiakasviestintää sekä kehitystyötä yhdessä tuotannon kanssa. Lisäksi työtehtävään kuuluu myös asennus- ja viimeistelytöitä työmaalla sekä Valkeakosken tehtaalla. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön ja yrityksen työauto on käytettävissä. Celt rakennuselementtitoimitus sisältää yleensä elementtiasennuksen lisäksi vain vesikattorakenteiden asennuksen, jolloin työmaa-aika on lyhyt.

Perehdytysjakson aikana koulutamme asennustyönjohtajan tämänhetkiseen tuotanto- ja asennusprosessiin, toimintaperiaatteisiin sekä työvaiheisiin. Osaamista ylläpidetään ja uutta opitaan myös yrityksen ulkopuolisilla kursseilla, seminaareilla ja koulutuksilla.

Odotamme hakijalta aiempaa työnjohto- ja/tai esimieskokemusta sekä talonrakennusosaamista. Alan korkeakoulututkinto tai vastaava on eduksi. Työkokemus tilaelementtivalmistuksesta tai massiivipuulevytekniikasta on eduksi.

Lähetä hakemus celt@celt.fi. Lisätiedot työtehtävästä puh: 0409659445

TILAELEMENTTIEN VALMISTAJA, VALKEAKOSKI

Tilaelementtien valmistaja valmistaa Celt Moduuleita Valkeakosken tehtaalla. Valmistukseen kuuluu massiivipuurunkoisten elementtien kokoamista sekä ulko- ja sisäkirvesmiehen töitä, kuten ulkoverhouksen, ikkunoiden ja ovien asennusta, maalausta, laatoitusta, kalusteasennuksia sekä lattia- ja listoitustöitä osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Celt Moduulit toimitetaan työmaalle täysin valmiina.

Haemme nyt ammattitaitoisia rakennusmiehiä /-naisia tilaelementtien valmistajiksi Valkeakosken tehtaalle. Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai kokemusta rakentamisesta. Kokemus kirvesmies-, laatoitus-, maalaus- ja sisustustöistä on hakijalle eduksi. Koulutamme tuotannon erityisosaamista vaativiin tehtäviin. Työssä menestyy reippaalla asenteella ja oppimishalukkuudella. Myös esim. timpuriparien tai asennusporukoiden alihankintatyö sopii.

Hae nyt töihin mielenkiintoiselle ja kasvavalle teollisuudenalalle! Puh: 041 516 1976, Hakemukset: johannes.raikkonen@celt.fi

ELEMENTTIASENTAJIA, ETELÄ-SUOMI

Haemme elementtiasentajia tai valmista asennusporukkaa Etelä-Suomen alueelle. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaalla, Hämeessä sekä Uudellamaalla. Elementtiasentaja toimii osana asennustiimiä, joka vastaa Celt Rakennuselementtien pystytyksistä ja viimeistelytöistä työmailla. Elementtiasentajan työtehtävä sisältää suurelementtien, moduulien, kattorakenteiden sekä muiden täydentävien rakenteiden asennustöitä sekä viimeistelytöitä. Asennus- ja rakennustöitä voi olla myös Celtin Valkeakosken tehtaalla. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön. Tarvittaessa yrityksen työauto on käytettävissä. Asennustöiden Tmi-urakointi on myös mahdollinen yhteistyötapa.

Lähetä hakemus jorma.katainen@celt.fi tai soita: 0409659445

RAKENNESUUNNITTELIJA, VALKEAKOSKI

Työtehtäviisi kuuluu omakoti-, rivi- ja luhtitalojen rakenne- ja elementtisuunnittelu. Muita työtehtäviä ovat tuotantokuvien tuottaminen, ja elementtituotteiden jatkuva kehittäminen. Työtehtävässä on eduksi myös osaaminen LVI- ja sähkösuunnittelusta. Suunnittelijamme osallistuvat suunnittelu, tuotanto- ja asennusprosessien kehittämiseen. Suunnittelutyökalu on Vertex. Kaikki tekninen suunnittelu tehdään 3D-suunnitteluna.

Odotamme hakijalta rakennusalan korkeakoulututkintoa, kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja 3D-suunnittelusta. Vertexin käyttökokemus on eduksi, tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englanninkielen taito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Hakemukset: celt@celt.fi