Työpaikat

Massiivipuulevyrakentamisen nopea lisääntyminen luo koko ajan uusia töitä ja mahdollisuuksia yrityksessämme. Palkkaamme vielä vuoden 2018 aikana monia uusia työntekijöitä valmistamaan terveellisiä ja viihtyisiä asuntoja asiakkaillemme. Celt Oy:n valmistamilla tuotteilla on positiivinen ja pitkäkestoinen vaikutus ympäristölle, asumisen terveydelle ja kestävälle kehitykselle. Olemme osaa massiivipuurakentamisen maailmanlaajuista kasvuilmiötä.

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ, VALKEAKOSKI

Tuotantopäällikkö johtaa Celtin Valkeakosken tehtaan tuotantoa. Päivittäinen työ on valmistustyön johtamista ja suunnittelua sekä tuotantoprosessin kehittämistä. Työhön kuuluu olennaisena osana jatkuva tuote-, menetelmä- ja prosessikehitys yhdessä tuotannon ja suunnittelun muiden työntekijöiden kanssa. Tuotantopäällikkö osallistuu tehtaan investointien suunnitteluun ja toimeenpanoon. Perehdytysjakson aikana koulutamme Tuotantopäällikön tuotannon tämänhetkiseen prosessiin, toimintaperiaatteisiin sekä työvaiheisiin. Osaamista ylläpidetään ja uutta opitaan myös yrityksen ulkopuolisilla kursseilla, seminaareilla ja koulutuksilla.

Odotamme hakijalta aiempaa työnjohto- ja/tai esimieskokemusta sekä soveltuvaa teollisuuden prosessien ymmärrystä. Kokemus voi olla rakennusteollisuudesta, taloteollisuudesta tai muulta teollisuuden tai palvelutuotannon toimialalta. Työkokemus tilaelementtivalmistuksesta, massiivipuulevytekniikasta ja käytännön rakentamisesta on hakijalle eduksi. Tuotantopäällikkö luo elementtivalmistajille edellytykset onnistua ja kehittyä työssä menetelmien kehittyessä ja tuotantokapasiteetin kasvaessa. Odotamme hakijalta kykyä toimia osana yhteisiin tavoitteisiin sitoutunutta työyhteisöä.

Tule meille töihin. Tarjoamme merkityksellisen työn monitaitoisessa työyhteisössä innostavien tuotteiden parissa.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo viimeistään 2.8. mennessä osoitteeseen celt@celt.fi. Lisätietoja työtehtävästä saat soittamalla Timolle: 0445197653.

TILAELEMENTTIEN VALMISTAJA, VALKEAKOSKI

Tilaelementtien valmistaja valmistaa Celt Moduuleita Valkeakosken tehtaalla. Valmistukseen kuuluu mm. CLT-levyjen työstöä, hiontaa, pintakäsittelyä sekä eristeiden, koolausten, ulkoverhousten sekä ikkunoiden ja ovien asennusta nykyaikaisilla asennusmenetelmillä. Kun suurelementit on kasattu moduuliksi toteutetaan LVI-, sähkö-, lattia-, kattorakenne- ja kiintokalusteasennukset sekä vedeneristys- ja laatoitustyöt. Celt Moduulit toimitetaan työmaalle täysin valmiina.

Haemme nyt ammattitaitoisia tilaelementtien valmistajia. Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai kokemusta rakentamisesta. Kokemus kirvesmies-, laatoitus-, maalaus- ja sisustustöistä on hakijalle eduksi. Koulutamme tuotannon erityisosaamista vaativiin tehtäviin. Työssä menestyy reippaalla asenteella ja oppimishalukkuudella.

Hae nyt töihin mielenkiintoiselle ja kasvavalle teollisuudenalalle! Hakemukset: celt@celt.fi.

RAKENNESUUNNITTELIJA, VALKEAKOSKI

Työtehtäviisi kuuluu omakoti-, rivi- ja luhtitalojen rakenne- ja elementtisuunnittelu. Muita työtehtäviä ovat tuotantokuvien tuottaminen, ja elementtituotteiden jatkuva kehittäminen. Työtehtävässä on eduksi myös osaaminen LVI- ja sähkösuunnittelusta. Suunnittelijamme osallistuvat suunnittelu, tuotanto- ja asennusprosessien kehittämiseen. Suunnittelutyökalu on Vertex. Kaikki tekninen suunnittelu tehdään 3D-suunnitteluna.

Odotamme hakijalta rakennusalan korkeakoulututkintoa, kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja 3D-suunnittelusta. Vertexin käyttökokemus on eduksi, tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä englanninkielen taito ovat edellytyksiä työtehtävässä menestymiselle.

Hakemukset: celt@celt.fi