Lomakylä

SARJAVALMISTEISISTA CLT-MODUULEISTA

 

Lyhennä työmaa-aikaa ja pienennä rakentamisen riskejä sekä kustannuksia merkittävästi!

Kun on aika laajentaa majoituskapasiteettia tai perustaa kokonaan uusi majoituskohde, CLT-massiivipuumoduuleista rakentaminen on varteenotettava vaihtoehto. Celtin sarjavalmisteiset loma-asunnot sopivat matkailuyrittäjille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen elämyksellistä majoitusta: useimmat rakentamistamme lomakylistä ovat ainutlaatuisia luontokohteita.

CLT-massiivipuumoduulit mahdollistavat muotoilultaan modernien, skandinaavishenkisten ja yksilöllisten matkailukohteiden rakentamisen.

Toteutamme loma-asunnot teidän omien piirustustenne mukaan tehtaan vakiorakenteilla ja optimoimme ratkaisut kustannustehokkaaksi kokonaisuudeksi. Valmiista malleistamme löytyy useimmiten muokkaamalla asiakkaalle sopiva ratkaisu. Voit myös tutustua valmiiseen VUOLAS-elämysmajoituskonseptiimme ja käyttää sitä ideointiin ja hankkeesi suunnittelun apuna.

Tehokas moduulirakentaminen edellyttää valmistajan mukanaoloa jo luonnossuunnitteluvaiheessa – olethan siis ajoissa yhteydessä meihin!

Olemme erikoistuneet sarjavalmisteisiin, moduuleista rakennettaviin loma-asuntoihin. Jotta saataisiin täysi hyöty irti moduulirakentamisen kustannustehokkuudesta, samanlaisia moduulimökkejä tulisi olla vähintään kuuden kappaleen sarja. Emme toimita yksittäisiä loma-asuntoja yksityisrakentajille, sillä yhden rakennuksen valmistaminen tällä tekniikalla ei ole kannattavaa.

CLT-MODUULEILLA PERINTEINEN TYÖMAARAKENTAMINEN JÄÄ HISTORIAAN

Celt-moduulit eli tilaelementit ovat tehdasvalmisteisia ja täysin valmiita rakennuksia, jotka valmistamme tehtaan linjastolla sarjatuotantona vakioiduin menetelmin. Celt-moduulit ovat tyypillisesti erillisiä loma-asuntoja, mutta niistä voidaan tehdä myös rivi-, luhti-, tai kerrostalorakennuksia.

Celt-moduulien ansiosta työmaa-aika on lyhyt ja työmaarakentamisen riskit ja kustannukset pienenevät merkittävästi. Siirrettävyys ja parhaimmillaan myös kevyt perustamistapa ovat mahdollisia massiivipuisen rungon sekä kuljetusystävällisen mitoituksen ansiosta.

MODUULIASENNUKSEN JÄLKEEN ON VIIMEISTELYÄ VAILLE VALMISTA

 

CELT-MODUULIMÖKKIEN RUNKORAKENTEET JA MITAT

Celt-moduulien kantavat runkorakenteet ovat aina CLT-massiivipuulevyä. Olemme todenneet CLT:n parhaaksi rakenteeksi nykyaikaisten majoitustilojen rakentamiseen. Ala- ja yläpohjassa käytämme lämpöeristettyjä palkkirakenteita. Optimoimme suunnitteluvaiheessa rakenteet tuotantoystävälliksi ja kustannustehokkaiksi käyttäen tehtaan hyviksi koettuja vakiomenetelmiä.

Celt-moduulien maksimimitat ovat:

Korkeus 5,5m (optimi max 3m), leveys 6,5m (optimi max 4m) ja pituus 15m (optimi max 12m).

Moduulimökkien vakiorakenteet

 

YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

 • Lämpöeristetty palkkirakenteinen alapohja
 • Massiivi CLT–ulkoseinä
 • CLT-väliseinät
 • Lämpöeristetty palkki – tai ristikkorakenteinen yläpohja
 • Lattialämmitys
 • Keittiö, wc, suihku ja sauna mallin mukaan
 • 3k -eristysikkunat mallin mukaan
 • Mahdolliset kattolasit sähkölämmityksellä

 

KESÄKÄYTTÖÖN

 • CLT- tai palkkirakenteinen alapohja
 • CLT –ulkoseinä
 • CLT-väliseinät
 • CLT- tai palkkirakenteinen yläpohja
 • Optiona ilmalämpöpumppu
 • Keittiö, wc, suihku ja sauna mallin mukaan
 • 1k- tai 2k-ikkunat

Moduulimökkien toimituslaajuus

Me autamme sinua suunnittelussa, valmistamme moduulit sekä hoidamme kuljetuksen ja asennuksen.

Valitsemme yhdessä teille sopivimman toimituslaajuuden. Palveluumme sisältyy aina tekninen suunnittelu sekä moduulit. Tarjoamme lisäpalveluna myös arkkitehtisuunnittelun kumppaneidemme kautta. Celt-moduulit voi tilata asennettuna paikalleen tai tilaaja voi asentaa ne itse. Pääsääntöisesti tarjoamme moduulit asennettuna valmiin perustuksen päälle. Tietyn kokoisiin moduuleihin pystymme tarjoamaan myös perustuksen joka on asennettu tehtaalla valmiiksi. Tällöin tarvitset vain sorapedin ja kunnallistekniikan.

Moduuliasennuksen jälkeen kytketään talotekniikka ja tehdään viimeistelyt. Loma-asunto on pian käyttövalmis. Toimituskokonaisuus määritellään yhdessä sopivaksi hankekohtaisesti.

SUUNNITTELU

Lähetä omat piirustukset tai valitse valmiista Vuolas -mallistosta sopivat majoitusyksiköt. Vuolas -malleja voidaan myös muokata. Kiinteähintaisen sopimuksen jälkeen alkaa varsinainen tekninen suunnittelu johon sisältyvät lupapiirustukset, rakennesuunnittelu, LVI- ja sähkösuunnittelu sekä tuotantosuunnittelu.

VALMISTUS

Suunnitteluvaiheen jälkeen alkaa moduulien sarjavalmistus oman tehtaamme linjastolla. Suurelementtilinjalla esivalmistetaan moduulien kantavat rakenteet jonka jälkeen alkaa kokoonpano. Kokoonpanolinjalla moduulit valmistetaan täysin valmiiksi saakka ja siirretään pakattuina tehtaan pihaan odottamaan asennusta.

ASENNUS

Huolehdimme moduulien kuljetukset ammattitaitoisten kumppaneidemme kanssa kohteeseen. Usein moduulit vaativat erikoiskuljetuksen, mikä vaatii mm. erikoiskuljetusluvan ELY-keskukselta. Asennamme moduulit joko valmiin perustuksen tai valmiin sorapedin päälle riippuen perustusratkaisusta. Moduuliasennuksen jälkeen kytkemme talotekniikan ja teemme viimeistelytyöt, jonka jälkeen loma-asunto on käyttövalmis.

CASE KIILOPÄÄ VILLAS

Katso lyhyt kooste Kiilopää Villas -projektin valmistuksesta.

TUTUSTU VUOLAS -MALLISTOON TAI PYYDÄ TARJOUS OMILLA PIIRUSTUKSILLA SÄHKÖPOSTILLA sales@celt.fi TAI ALLAOLEVALLA LOMAKKEELLA

 


  Haluan saada tietoa massiivipuurakentamisesta ja tilata uutiskirjeen  Tätä sivua suojaa Googlen reCAPTCHA. Lue lisää Googlen tietosuojakäytännöstä ja palveluehdoista.