Loma-asunnot

SARJAVALMISTEISISTA CELT MODUULEISTA

 

CLT-massiivipuumoduulit mahdollistavat muotoilultaan modernien, skandinaavishenkisten ja yksilöllisten matkailukohteiden rakentamisen. Celt moduulit eli tilaelementit ovat tehdasvalmisteisia täysin valmiita rakennuksia, jotka valmistamme tehtaan linjastolla sarjatuotantona vakioiduin menetelmin Celt moduulit ovat tyypillisesti erillisiä loma-asuntoja, mutta niistä voidaan tehdä myös rivi-, luhti-, tai kerrostalorakennuksia. Celt Moduulien ansiosta työmaa-aika on lyhyt ja työmaarakentamisen riskit ja kustannukset pienenevät merkittävästi. Massiivipuinen runko sekä kuljetusystävällinen mitoitus mahdollistavat parhaimmillaan kevyen perustamistavan sekä siirrettävyyden.

MODUULIASENNUKSEN JÄLKEEN ON VIIMEISTELYÄ VAILLE VALMISTA

 

RAKENTEET JA MITAT

Celt Moduulien kantavat runkorakenteet ovat aina CLT-massiivipuulevyä. Olemme todenneet CLT:n parhaaksi rakenteeksi nykyaikaisten majoitustilojen rakentamiseen. Ala- ja yläpohjassa käytämme lämpöeristettyjä palkkirakenteita. Optimoimme suunnitteluvaiheessa rakenteet tuotantoystävälliksi ja kustannustehokkaiksi käyttäen tehtaan hyviksi koettuja vakiomentelmiä.

Celt moduulien maksimimitat ovat:

Korkeus 5,5m (optimi max 3m), leveys 6,5m (optimi max 4m) ja pituus 15m (optimi max 12m).

Vakiorakenteet

 

YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

 • lämpöeristetty palkkirakenteinen alapohja
 • massiivi CLT –ulkoseinä
 • CLT-väliseinät
 • lämpöeristetty palkki – tai ristikkorakenteinen yläpohja
 • lattialämmitys
 • keittiö, wc, suihku ja sauna mallin mukaan
 • 3k -eristysikkunat mallin mukaan
 • mahdolliset kattolasit sähkölämmityksellä

 

KESÄKÄYTTÖÖN

 • CLT- tai palkkirakenteinen alapohja
 • CLT –ulkoseinä
 • CLT-väliseinät
 • CLT- tai palkkirakenteinen yläpohja
 • optiona ilmalämpöpumppu
 • keittiö, wc, suihku ja sauna mallin mukaan
 • 1k tai 2k ikkunat

Toimituslaajuus

Me autamme sinua suunnittelussa, valmistamme moduulit sekä hoidamme kuljetuksen ja asennuksen.

Palveluumme sisältyy aina tekninen suunnittelu sekä moduulit. Tarjoamme myös lisäpalveluna arkkitehtisuunnittelun kumppaneidemme kautta. Celt Moduulit voi tilata asennettuna paikalleen tai tilaaja voi asentaa ne itse. Pääsääntöisesti tarjoamme moduulit asennettuna valmiin perustuksen päälle. Tietyn kokoisiin moduuleihin pystymme tarjoamaan myös perustuksen joka on asennettu tehtaalla valmiiksi. Tällöin tarvitset vain sorapedin ja kunnallistekniikan.

Moduuliasennuksen jälkeen kytketään talotekniikka ja tehdään viimeistelyt. Loma-asunto on pian käyttövalmis. Toimituskokonaisuus määritellään yhdessä sopivaksi hankekohtaisesti.

SUUNNITTELU

Lähetä omat piirustukset tai valitse valmiista Vuolas -mallistosta sopivat majoitusyksiköt. Vuolas -malleja voidaan myös muokata. Kiinteähintaisen sopimuksen jälkeen alkaa varsinainen tekninen suunnittelu johon sisältyy lupapiirustukset, rakennesuunnittelu, LVI- ja sähkösuunnittelu sekä tuotantosuunnittelu.

VALMISTUS

Suunnitteluvaiheen jälkeen alkaa moduulien sarjavalmistus oman tehtaamme linjastolla. Suurelementtilinjalla esivalmistetaan moduulien kantavat rakenteet jonka jälkeen alkaa kokoonpano. Kokoonpanolinjalla moduulit valmistetaan täysin valmiiksi saakka ja siirretään pakattuina tehtaan pihaan odottamaan asennusta.

ASENNUS

Huolehdimme moduulien kuljetukset ammattitaitoisten kumppaneidemme kanssa kohteelle. Usein moduulit vaativat erikoiskuljetuksen, mikä vaatii mm. erikoiskuljetusluvan ELY-keskukselta. Asennamme moduulit joko valmiin perustuksen tai valmiin sorapedin päälle riippuen perustusratkaisusta. Moduuliasennuksen jälkeen kytkemme talotekniikan ja teemme viimeistelytyöt, jonka jälkeen loma-asunto on käyttövalmis.

PERINTEINEN TYÖMAARAKENTAMINEN ON HISTORIAA

CASE KIILOPÄÄ VILLAS

Katso lyhyt kooste Kiilopää Villas -projektin valmistuksesta.

TUTUSTU VUOLAS -MALLISTOON TAI PYYDÄ TARJOUS OMILLA PIIRUSTUKSILLA: sales@celt.fi