Yhteystiedot

Täytä yhteydenottolomake ja kerro hankkeestasi. Voit liittää myös suunnitelmat liitetiedostona lomakkeeseen. Mikäli sinulla on useita liitetiedostoja, lähetä ne erikseen sähköpostitse. Tavoitat meidät myös puhelimitse tai sähköpostilla.


  Haluan saada tietoa massiivipuurakentamisesta ja tilata uutiskirjeen

  Tätä sivua suojaa Googlen reCAPTCHA. Lue lisää Googlen tietosuojakäytännöstä ja palveluehdoista.

  Celt Oy

  Y-2817111-9
  Hepolamminkatu 53
  33720 Tampere

  Tuotanto:

  tuotanto@celt.fi
  044 519 7653

   

   

  Myynti:

  sales@celt.fi
  045 221 4599

  Laskutus ja asiakaspalvelu:

  celt@celt.fi

  Verkkolaskuosoite:

  Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)

  Verkkolaskuosoite: 003728171119
  OVT-tunnus: 003728171119

  Paperilaskut (ei muuta postia):
  Celt Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
  PL 34023
  00021 LASKUTUS

  Laskutus: celt@celt.fi

  Henkilöt

  Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)celt.fi

  Hallinto, Tuotanto

  Timo Isotalus

  044 519 7653

  Suunnittelu

  Jorma Katainen

  040 965 9445

  Myynti, markkinointi

  Markus Katainen

  045 221 4599

  CELT OY

  Teollinen puurakentaja

  Celt on olemassa, jotta ihmiset voivat asua viihtyisässä ja terveellisessä kodissa. Jotta asuntojen rakentaminen on tehokasta. Jotta rakentaminen ja asuminen kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä. Jotta asuntoon sijoittaminen on turvallista ja kannattavaa.

  Siksi tarjoamme kattavan suunnittelupalvelun rakennusprojekteille. Siksi rakennamme massiivipuusta. Siksi valmistamme tuotteemme teollisesti sisätiloissa. Siksi teemme jatkuvaa tuote- ja palvelukehitystä. Siksi kuuntelemme asiakkaitamme.

  Asuntoja täytyy valmistaa teollisesti kuin autoja, kännyköitä tai vaatteita. Massiivipuulevy mahdollistaa sen – ja samalla designille uusia ulottuvuuksia. Modulaarinen rakentaminen, tietomallinnus ja tuotantorobotiikka ovat tätä päivää.

  Vuonna 2025 massiivipuuelementteihin perustuvat asuinrakennukset ovat arkipäivää myös kaikkialla Pohjolassa, kuten jo nyt Keski-Euroopassa. Niissä asuvat ihmiset ovat terveempiä ja onnellisempia. Massiivipuurakennukset ovat muita pitkäikäisempiä, niiden rakentaminen on kannattavampaa ja niiden jälleenmyyntiarvo on korkeampi. Celt on silloin Pohjois-Euroopan suurin massiivipuurakenteisten rakennuselementtien valmistaja.

  Rakennamme teollisesti valmiita asuntoja

  Arvot takaavat laadun

  Meidän mielestä hyvään rakentamiseen liittyvät ekologisuus, pitkäikäisyys, laadukas arkkitehtuuri, turvalliset rakenteet, pitävät toimitusajat ja kiinteä hinta. Asumisen laatua edustavat sisäilman terveellisyys, huoltovapaus, käyttötarkoitukseen toiveiden mukaan suunnitellut tilat ja kodikkuus. Näiden arvojen toteuttaminen onnistuu Celt Plug&Live -palvelua hyödyntämällä ja CELT Rakennuselementtejä käyttämällä.

  Celtin tekninen suunnitteluosaaminen, erikoissuunnittelijoiden sekä urakoitsijoiden yhteistyöverkosto Suomessa, kansainvälinen toimittajaverkosto ja vuosien rakennuselementtien valmistus- ja asennuskokemus ovat hyödynnettävissä asiakkaidemme projekteissa. Kehitämme toimintaamme ja teollista massiivipuurakentamista jatkuvasti. Joka päivä haluamme ansaita asemamme massiivipuurakentamisen edelläkävijänä. Olemme ylpeitä omasta suorituksestamme, kun asiakkaamme on tyytyväinen.

  Haemme osaajia. Tämä on tilaisuutesi.

  KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT