Kokemuksia CLT-lomakylien rakentamisesta

Celt on toteuttanut loma-asuntoja, asuinrakennuksia sekä kokonaisia lomakyliä eri puolille Suomea. CLT-tekniikkaa hyödyntäen valmistetuissa lomakohteissa yhdistyvät luonto ja luksus, ja valmismoduuleista valmistetut kohteet taipuvat moneen tarkoitukseen.

Lue alta lisää toteuttamistamme upeista lomakylistä sekä asiakkaiden kokemuksia Celtin kanssa asioimisesta.

Elämyksellistä majoitusta Inarissa – Kiilopää Villas

Hankkeessa toteutettiin neljän huvilan kokonaisuus Kiilopäälle Inariin. Tilaajana olivat majoitusyhtiöt, jotka markkinoivat majoitusta nimellä Kiilopää Villas. Celt toteutti hankkeen kahdeksalla valmismoduulilla ja esivalmistetuilla katos- ja terassirakenteilla. Ensimmäiset huvilat olivat käyttövalmiina neljäntenä päivänä asennuksen aloituksesta.

Mitä asiakkaat olivat mieltä hankkeesta ja Celtin toimituksesta?

Lue tästä asiakkaiden kokemuksia Kiilopää Villas -projektista.

CLT-moduuleista rakennettu resort Saimaan rannalla – Kanava Resort

Yhdeksän korkealaatuisen loma-asunnon kokonaisuus Oraviin, ja lisäksi tyyliin sopiva huoltorakennus. Kukin loma-asunto muodostuu kolmesta moduulista, jotka on yhdistetty yhdeksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Rakennusten muoto mahdollistaa yksityisen atrium -sisäpihan ja kaksi erillistä makuuhuonesiipeä. Toisessa siivessä sauna upealla lasiseinällä. Hankkeen päätoteuttajana toimi Uni Development.

Tutustu tarkemmin: https://kanavaresort.fi/

Luonnonläheiset luksusvillat – Kuru Resort

Toteutimme Rantasalmelle Kuru Resortiin 8 Villaa ja 12 Lake suitea. Lake suitet muodostavat kahden luhtitalokokonaisuuden ja villat ovat erillisiä lomamökkejä. Kompaktit ja hyvin varustellut luksusvillat sisältävät yksityisen spa-osaston saunalla ja lasitetulla terassilla. Rakennuttajana Saimaa Treehouse.

Tutustu tarkemmin: https://kururesort.com/

Luontoa ja luksusta monikäyttöisissä paritaloissa – Elsanranta

Kymmenen loma-asunnon kokonaisuus Puumalassa, Saimaan rannalla. Kyseessä on viiden paritalon kokonaisuus teräspilariperustuksilla. Paritalohuoneistot voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi huoneistojen välisen oven avulla. Kaikissa villoissa oma sauna ja ulkoporeamme katetulla terassilla. Rakennuttajana Sahanlahti Resort.

Tutustu tarkemmin: https://elsanranta.fi/

Modulaarinen CLT-pihasaunamallisto – Aitosauna

Aitosauna on modulaarinen pihasaunamallisto, jolla mahdollistetaan aito suomalainen saunakokemus missä tahansa. Konseptin taustalla on Avanto Arkkitehdit sekä Jasper Pääkkönen. Celt on ollut mukana kehittämässä konseptia ja toimii tuotteen sopimusvalmistajana.

Tutustu tarkemmin: https://aitosauna.com/

Loma-asuntokokonaisuus yhteisellä tunturisaunalla – Saariselkä Villas

Saariselkä Villas on yhteenä 12 laadukkaan loma-asunnon kokonaisuus yhteisellä tunturisaunalla Saariselän Kaunispään Etelärinteellä. Kyseessä on kahden ketjutalon sekä saunarakennuksen kokonaisuus, jossa on kahta eri kokoista loma-asuntotyyppiä. Suite on 6+2 henkilön huvila yläkerrassa ja Studio on 2+2 henkilön huoneisto alakerrassa. Toteutimme joulukuussa 2023 ensimmöisen vaiheen, 6 loma-asuntoa ja kesällä 2024 toteutamme hankkeen toisen vaiheen, 6 huoneistoa sekä yhteissaunarakennus.

Tutustu tarkemmin: http://www.saariselkavillas.fi/

OTA YHTEYTTÄ ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA TAI SOITA 0452214599

 


    Haluan saada tietoa massiivipuurakentamisesta ja tilata uutiskirjeen    Tätä sivua suojaa Googlen reCAPTCHA. Lue lisää Googlen tietosuojakäytännöstä ja palveluehdoista.