Referenssit

Olemme toteuttaneet loma-asuntoja, asuinrakennuksia sekä kokonaisia lomakyliä eri puolille Suomea. Tässä esitellään muutamia upeita lomakylä -referenssejämme.

Kiilopää Villas

Hankkeessa toteutettiin neljän huvilan kokonaisuus Kiilopäälle Inariin. Tilaajana olivat majoitusyhtiöt, jotka markkinoivat majoitusta nimellä Kiilopää Villas. Celt toteutti hankkeen kahdeksalla valmismoduulilla ja esivalmistetuilla katos- ja terassirakenteilla. Ensimmäiset huvilat olivat käyttövalmiina neljäntenä päivänä asennuksen aloituksesta.

Mitä asiakkaat olivat mieltä hankkeesta ja Celtin toimituksesta?

Lue tästä asiakkaiden kokemuksia Kiilopää Villas -projektista.

Kanava Resort

Yhdeksän korkealaatuisen loma-asunnon kokonaisuus Oraviin, ja lisäksi tyyliin sopiva huoltorakennus. Kukin loma-asunto muodostuu kolmesta moduulista, jotka on yhdistetty yhdeksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Rakennusten muoto mahdollistaa yksityisen atrium -sisäpihan ja kaksi erillistä makuuhuonesiipeä. Toisessa siivessä sauna upealla lasiseinällä. Hankkeen päätoteuttajana toimi Uni Development.

Tutustu tarkemmin: https://kanavaresort.fi/

Kuru Resort

Toteutimme Rantasalmelle Kuru Resortiin 8 Villaa ja 12 Lake suitea. Lake suitet muodostavat kahden luhtitalokokonaisuuden ja villat ovat erillisiä lomamökkejä. Kompaktit ja hyvin varustellut luksusvillat sisältävät yksityisen spa-osaston saunalla ja lasitetulla terassilla. Rakennuttajana Saimaa Treehouse.

Tutustu tarkemmin: https://kururesort.com/

Elsanranta

Kymmenen loma-asunnon kokonaisuus Puumalassa, Saimaan rannalla. Kyseessä on viiden paritalon kokonaisuus teräspilariperustuksilla. Paritalohuoneistot voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi huoneistojen välisen oven avulla. Kaikissa villoissa oma sauna ja ulkoporeamme katetulla terassilla. Rakennuttajana Sahanlahti Resort.

Tutustu tarkemmin: https://elsanranta.fi/

Aitosauna

Aitosauna on modulaarinen pihasaunamallisto, jolla mahdollistetaan aito suomalainen saunakokemus missä tahansa. Konseptin taustalla on Avanto Arkkitehdit sekä Jasper Pääkkönen. Celt on ollut mukana kehittämässä konseptia ja toimii tuotteen sopimusvalmistajana.

Tutustu tarkemmin: https://aitosauna.com/

OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA TAI SOITTAMALLA: 0452214599