Elämysmajoitus VUOLAS-villoissa

Luo korkeatasoinen majoituskohde tai laajenna olemassaolevan kohteesi majoituskapasiteettia CLT-moduuleista rakennetuilla VUOLAS-villoilla!

Nykypäivän matkailijat etsivät yhä enemmän ainutlaatuisia kohteita ja luontopainotteisia elämyksiä. Elämyksellinen, luonnonläheinen majoitus houkuttelee kävijöitä ja luksusvillat saattavat hyvinkin olla se tekijä, jonka perusteella matkailija tekee päätöksen tulla juuri teidän kohteeseenne.

VUOLAS-villat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda kestäviä ja elämyksellisiä luontomatkailukohteita.

VUOLAS-luksusvillat vastaavat vaativakin matkailijan toiveisiin

VUOLAS on luontomatkailuun suunniteltu, elämyksellinen majoituskonsepti, joka yhdistää korkeatasoisen hotellimajoituksen intiimiin luontokokemukseen.

VUOLAS mahdollistaa ylellisen majoituspalvelun tarjoamisen ja majoituskapasiteetin asteittaisen kasvattamisen luontomatkailukohteessa. Yksittäishotellihuoneiden avulla voidaan myös hyödyntää maisemaympäristöjä monipuolisesti.

VUOLAS-malliston tuotteet valmistetaan CLT-massiivipuulevytekniikalla sarjatuotantona Celtin tehtaalla. Moduulit valmistetaan tehtaalla valmiiksi saakka, mikä on nopeaa ja kustannustehokasta. Malliston tuotteiden massiivipuisen rungon sekä kuljetusystävällisen mitoituksen ansiosta kevyt perustamistapa ja siirrettävyys ovat mahdollisia.

VUOLAS-luksusvillat valmistetaan täysin käyttövalmiiksi. Kaikissa malleissa runkorakenteet ovat CLT:tä eli ristiinlaminoitua massiivipuulevyä. Käytettävät materiaalit ovat ympäristöystävällisiä.

Lue lisää CLT-tekniikasta.

VUOLAS-mallistossa on vaihtoehtoja luonnonmukaisesta luksukseen

VUOLAS-villat mukautuvat ympäröivään maisemaan – malliston eri vaihtoehdot sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin, kohteisiin ja ympäröivään luontoon.

Mökkeilyn, hotellin ja luontoyöpymisen parhaat puolet yhdistyvät käyttäjälle Vuolaksen huoneistossa yksityisyyden säilyttäen. VUOLAS-mallistosta löytyy vaihtoehtoja hyvin erilaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin:

  • LUXUS ylellinen ja varustelutasoltaan korkea
  • CLASSIC valoisa huoneisto parvella
  • FAMILY jopa 6-henkiselle perheelle sopiva
  • ECO ympäristöön, jossa ei ole vesi-, viemäri tai sähköverkkoa.
  • CAMP kesäkäyttöön
  • FLEX erittäin monikäyttöinen.

Tutustu Vuolas-mallistoon tarkemmin

Vuolas-mallistossa on tällä hetkellä vain pieniä loma-asuntoja. Myös suuremmat moduulit mahdollisia jopa 80 m2 saakka yhtenä tilaelementtinä. Kysy lisää isommista loma-asunnoista täyttämällä alla oleva lomake.

Pyydä lisätietoa VUOLAS-villoista

 


    Haluan saada tietoa massiivipuurakentamisesta ja tilata uutiskirjeen    Tätä sivua suojaa Googlen reCAPTCHA. Lue lisää Googlen tietosuojakäytännöstä ja palveluehdoista.